Červen 2012

Candids in 2012 > Heading To LAX Airport with Her Mom - June 29

30. června 2012 v 19:59 | Posted by: Mary |  Candids (JL)

Obajvili sa nové fotky Jennifer pri odchode z Kalifornie do Los Angeles. Spoločnosť jej robí jej matka :)

image host image host image host image host image host


Video: Liam Hemsworth in Expendables 2

30. června 2012 v 19:40 | Posted by: Mary |  Hunger Games News
Pozrite sa na tento klip k Expendables 2 , v ktorom sa predstavuje Sylvester Stallone, Jason Statham, a Liam Hemsworth. Je tu síce zachytený len stručný pohľad na Liama, každopádne, stojí za to vidieť ho. Expendables 2 príde do kín už 17. augusta, takže sa máme skutočne na čo tešiť :) Viedo, žiaľ, nejde na web zložiť, keďže k jeho prehliadnutiu na youtube musíte byť prihlásený, preto budete po kliknutí na obrázok presmerovaní na web stránku, kde si ho budete môcť pozrieť :)


.

Elizabeth Banks Filmography

30. června 2012 v 16:29 | Posted by: Mary |  Filmography EB

1998 - Surrender Dorothy - rola: Vicki
2000 - Shaft - rola: Trey´s friends
2001 - Wet Hot American - rola: Lindsay
2001 - Ordinary Sinner - rola: Rachel
2002 - Spider Man - rola: Betty Brant
2002 - Swept Away - rola: Debi
2002 - Catch Me If You can - rola: Lucy Forrest
2002 - Stella Shots - rola: Woman at yoga class ( :D )
2003 - The Trade - rola: Sioux Sever
2003 - SeaBiscuit - rola: Marcela Howard
2004 - Spider Man 2 - rola: Betty Brant
2005 - Heights - rola: Isabel
2005 - Sexual Life, rola: Sarah
2005 - The Sister - rola: Nancy Pecket
2005 - The Baxter - rola: Caroline Swann
2005 - The 40 Year Old Virgin - rola: Beth


Jacqueline Emerson Filmography

30. června 2012 v 16:17 | Posted by: Mary |  Filmography JE

2006 - Father of the Pride - rola: Tiger Twins (voice)
2012 - The Hunger Games - rola: "Foxface"

Alexander Ludwig Filmography

30. června 2012 v 16:12 | Posted by: Mary |  Filmography AL

2000 - Air Bud World Pup - rola: Cameo
2004 - MPX: Most Xtreme Primate - rola: Child
2004 - Scary Grandmother : The Revenge of Jimmy - rola: Jimmy
2005 - Eve and the Fire House - rola: Kevin
2005 - The Ring Two
2006 - A Little Thing called Murder - rola: Malý Kenny Kimes
2006 - The Sandlot: Heading Home - rola: E.J.
2007 - The Seeeker - rola: Tom Stanton
2009 - Race to Witch Mountain - rola: Seth
2012 - The Hunger Games - rola: Cato
2013 - Grown Ups - rola: TBA
2013 - A Nightmare on Elm Street 2 : Freddy´s Come Back- rola: Mike

Willow Shields Filmography

30. června 2012 v 16:02 | Posted by: Mary |  Filmography WS

2008 - Las Vegas New Mexico
2009 - In Plain Sight - rola: Lisa
2011 - Beyond the Blackboard - rola: Grace
2012 - The Hunger Games - rola: Primrose Everdeen
2012 - R.L.: Stine´s The Haunting Hour - rola: TBA
2013 - Catching Fire - rola: Primrose Everdeen

Liam Hemsworth Facts

30. června 2012 v 15:52 | Posted by: Mary |  Facts LH

1. Čo sa týka súrodeneckého súperenia, ako malý sa veľa bil so svojím bratom Chrisom, čo viedlo až k oddeleniu na niekoľko mesiacov :D Liam dnes so smiechom tvrdí, že v prípade, ak by nedošlo k rozdeleniu, dopustil by sa "bratovraždy."
2. Ešte počas strednej školy si najal agenta.
3. Meria 191 cm a narodil sa v znamení kozorožca.
4. Ako malý dostal od deda nôž. Raz sa s ním zahnal s cieľom trafiť strom, keď mu do cesty vbehol brat Chris a nôž ho trafil do hlavy. Našťastie, len rukoväťou :D

Liam Hemsworth Filomography

30. června 2012 v 15:31 | Posted by: Mary |  Filmography LH

  • 2009 - Triangle
  • 2010 - The Last Song
  • 2012 - The Hunger Games
  • 2012 - The Expendables 2
  • 2012 - Love and Honor ( formerly called AWOL)
  • 2013 - Empire State
  • 2013-2014 - Paranoia

Josh Hutcherson Facts

30. června 2012 v 15:19 | Posted by: Mary |  Facts JH

1. Nikdy nebol so žiadnou filmovou rolou prepojený tak, ako s Peetom.
2. Miluje odvážne ženy a chcel by ženu, ktorá dokáže ovládať Harley-Davidson 48 :)
3. Jeho rodina sa presťahovala do L.A. , keď mal Josh 9 rokov z toho dôvodu, že Josha to už v tej dobe veľmi ťahalo k herectvu.
4. Má mladšieho brata a dvoch psíkov.
5. Kristen Stewart mu na 13. narodeniny kúpila korytnačku :D

Josh Hutcherson Contact

30. června 2012 v 15:11 | Posted by: Mary |  Contact JH

  • Fan adresa:

  • Josh Hutcherson
    The Beddingfield Co. Inc.
    13600 Ventura Blvd.
    Suite B
    Sherman Oaks, CA 91423
    USA